tehetségútlevél.hu

Nyereményjáték

A „Hallgatók a tehetségútlevélről” nyereményjáték sorsolása

 

Tisztelt OTDK résztvevők! Kedves Hallgatók!

 
Köszönjük szépen, hogy ilyen sokan szántak időt a kérdőív kitöltésére! Válaszaikat felhasználva közelebb kerültünk a Tehetségútlevél Program gyakorlatának javításához, szembesülhettünk hiányosságokkal, ötleteket meríthettünk a jobbításhoz, illetve a program szervezéséhez is hasznos tanácsokat kaptunk. Tapasztalataikat felhasználva igyekszünk objektív képet nyújtani a tehetséggondozásról a felsőoktatásban, javítani és segíteni a tehetségek érvényesülését.
 
A „Hallgatók a tehetségútlevélről” című kérdőívet 2014. május 23. és június 9. között összesen 1.113 hallgató töltötte ki, közülük 917 hallgató adta meg adatait a sorsoláshoz. A kérdőívet értékelhetően kitöltő és a részvételi szándékukat jelzett hallgatók között egy Samsung Galaxy tabletet sorsoltunk ki.
 
2014. június 20-án a sorsolást lebonyolítottuk, a középiskola neve, azon belül pedig a kitöltés ideje alapján besorszámozott kitöltők listájáról a nyertes szám a 295. sorszám, a nyertes neve Fekete Soltész Beáta Miskolcról. A nyereményéhez ezúton is gratulálunk!
 
Köszönjük, hogy segítették munkánkat a kérdőív kitöltésével, hozzájárulva a fiatal tehetségek jövőbeni eredményességéhez!
Segítségükre a jövőben is számítunk!
 
Budapest, 2014. június 20.
 
Sapientia Hungariae Alapítvány

 

 

 

 

A „Hallgatók a tehetségútlevélről” nyereményjáték menete

 

A Hallgatók a tehetségútlevélről” kérdőív kitöltői közül a kérdőív kitöltése során a nevüket és e-mail  címüket, telefonszámukat rendelkezésünkre bocsátó  válaszadók kerülnek be a nyereményjátékba.  A sorsoláson azok vehetnek részt, akik 2014. június 9-én éjfélig hiánytalanul és értékelhetően kitöltik a kérdőívet.

A sorsolás ideje: 2014. június 20. péntek, reggel 10.00 óra, ebben az időpontban az összes beérkezett névhez, illetve a hozzájuk tartozó e-mail címhez és telefonszámhoz rendelt sorszám közül választunk ki véletlenszerűen egyet, két jelenlévő tanú segítségével. A tanúk igazolják, hogy nem vettek részt a nyereményjátékban, egyúttal jegyzőkönyvet készítenek a sorsolás menetéről.

A nyertest e-mail-ben és telefonon értesítjük. A nyereményjátékról a www.tehetsegutlevel.hu oldalon is hírt adunk.

Amennyiben a nyertes nem szeretné felfedni kilétét, akkor a nyereményjáték eredményhirdetése név nélkül történik.

A nyereményjátékban résztvevő, de nem nyertes válaszadók adatait töröljük, a neveket és az e-mail címeket, telefonszámokat kereskedelmi célokra nem használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk ki.

A nyeremény egy Samsung Galaxy TABLET gép, melynek személyes átvételéről a nyertessel egyeztetünk.

 

További információ a Tehetségútlevél Programról: tehetsegutlevel.hu

Általános Felhasználási Feltételek (31,5 KB)