tehetségútlevél.hu

Regisztráció középiskolás tanárok részére

A regisztráció menete

 

Regisztrálni a regisztracio.tehetsegutlevel.hu oldalon tudnak.

 

Az online felület jobb oldalán alul találják meg a Tehetségútlevél Program/Regisztráció a Tehetségútlevél Programba pontot, amire kattintani szükséges.

A kattintás eredményeként megjelenő felületen az ott kért adatokat értelemszerűen szükséges kitölteni, majd ezt követően a bal alsó sarokban található „Küldés” gombra kell kattintani.

Sikeres regisztráció esetén a Tehetségútlevél Program felülete jelenik meg, ahol egyből tudnak hallgatót javasolni a zöld háttérrel kiemelt „Új hallgató ajánlása” pontra kattintva.

Az ezután megjelenő oldalon az e-mail cím kivételével minden mező kitöltése kötelező (amennyiben a felsőoktatási intézménynek nincs kara, úgy értelemszerűen azt nem kell megadni).

 

Az adatok kitöltése után az oldal alján a „Mentés” gombra kell kattintani, így az adatok rögzítésre kerülnek. Amennyiben további hallgatót szeretné rögzíteni, úgy a „Visszatérés a listához” gombra kattintva tudja ezt megtenni. Az erre a gombra való kattintást követően megjelenő listában megtekintheti azokat a hallgatókat, akiket javasolt az intézményi TDT-elnökök figyelmébe, illetve ezen az oldalon az „Új hallgató ajánlása” gombra kattintva tud ismételten tehetségútlevelet kiállítani.

A Tehetségútlevél programról és a kitöltésről ITT olvashat kérdés-válasz formájában.

Amennyiben a rendszer használatával kapcsolatosan kérdése van, kérjük, jelezze a következő e-mail címen:

office@sha.hu